Laat nu je website maken op basis van een standaard layout

door | 2 mrt 2018

Elegant Webdesign bied vanaf direct de mogelijkheid om je website te laten maken op basis van een standaard layout. Je kan kiezen uit meer dan 20 layout packs. Deze layout packs zijn ontwikkeld door het team van Elegant Themes, wat een prima kwaliteit garandeerd.

Bij afname van een webhosting pakket, maak ik gratis jouw website op basis van één van deze layout packs. Vanaf €4,95 per/maand kan je al een mooie, proffesionele website hebben. Voor een Euro per maand extra doen wij het onderhoud. Je hebt dan geen omkijken naar het up to date houden van WordPress en de geïnstalleerde plug-ins en maken wij maandelijks een backup. Wil je alles uitbesteden, koop er dan een “10 strippenkaart” bij. Elke strip is goed voor een keer de content (tekst en /of afbeeldingen) aanpassen van één pagina. Je hoeft dan alleen de tekst en de afbeeldingen te sturen met de mededeling op welke pagina dat moet komen en welke tekst of afbeelding het moet gaan vervangen. Deze strippenkaart kost €50,00, ongebruikte strips worden mee overgenomen naar een volgend jaar.

Enkele voorbeelden van de standaard layout packs

Wil je echt een unieke layout? Elegant Webdesign maakt dat graag voor jou. Als je voor deze optie kiest ga we in goed overleg een layout maken die helemaal bij jou past. Kijk hier voor meer informatie.

Niet goed? Niet betalen garantie!

Jouw website moeten worden zoals jij dat wilt. Zolang je niet tevreden bent zetten we je website niet online. Zodra jij zegt dat het goed is, zetten we de site online en gaat de periode van webhosting in. Je gaat pas vanaf dat moment betalen. Een betere garantie kan je niet krijgen!

WorPress

Jouw website wordt gemaakt in WordPress

Divi

Jouw website wordt vormgegeven met Divi van Elegant Themes

Hosting

Jouw website wordt gehost op een snelle SSD server bij Versio.