Elegant Webdesign heeft een broertje!

door | 31 mrt 2018

Je leest het goed, Elegant Webdesign heeft een broertje, en het heeft de naam Divi Handleiding gekregen. De naam zegt het al, het draait op deze website helemaal om Divi, het premium thema en de Visual Builder van Elegant Themes

In de loop van de tijd heb ik veel vragen gekregen over Divi en hoe iets opgelost zou kunnen worden. Natuurlijk krijgt iedereen die een vraag stelt een zo goed mogelijk antwoord van me. Maar het bracht me wel op het idee om een Nederlandstalige handleiding te maken. Daaruit vloeide ook het idee om een website te maken waar Divi gebruikers een platform hebben voor vragen en ideeën.

De komende tijd zal ik op deze website tips & tricks gaan plaatsen en komen er ook handleidingen voor de plug-ins Bloom en Monarch beschikbaar.

De handleiding

Deze handleiding is bedoeld voor de beginende gebruiker van Divi. De handleiding is te gebruiken. Maar als je de hoofdstukken 1 t/m 7 vanaf het begin doorneemt en de stappen uitvoerd ben je in staat om bijvoorbeeld in een weekend een website te maken.

Er is geen kennis nodig over programeren, HTML of CSS, elke digibeet kan met deze handleiding een website maken. Omdat ik daarvan overtuigd ben, kan iedereen een maand lang op een subdomein (https://divihandleiding.nl/jouwwebsite) dit geheel gratis en vrijblijvend proberen.  Op dit subdomein installeer ik WordPress met als Thema Divi en de Visual Builder zodat je alles kunt uitproberen.

Lijkt je dat wat? Kijk dan snel op de website van Divi Handleiding

Inhoudsopgave

Hoofdstuk  1: Divi instellingen.
Hoofdstuk 2: Hoe Divi werkt.
Hoofdstuk 3: Een header maken.
Hoofdstuk 4: De twee meest gebruikte modules.
Hoofdstuk 5 De Homepage.
Hoofdstuk 6: Over ons.
Hoofdstuk 7: Blog.
Hoofdstuk 8: Contactformulier.
Hoofdstuk 9: Overige modules.