De Mont Ventouxligans

door | 3 apr 2018

Deze keer geen blog over websites en wat daarmee samenhangt, maar wil ik aandacht vragen voor De Mont Ventouxligans waarvan ik, behalve sponsor, een groot bewonderaar ben. Dit zijn zijn de kanjers:

Bert

Simone

Linda

Wil

Dennis

Ymke

Esther

Brian

Wil

Dennis

Linda

Ymke

Simone

Esther

Bert

Brian

Deze groep mensen zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kankerbestrijding. Een ziekte waar iedereen wel eens direct of indirect mee te maken heeft of heeft gehad. Een ziekte die we alleen met veel, heel veel, geld voor ontwikkeling van medicijnen en andere geneesmethodes in de toekomst tot een chronische ziekte kunnen reduceren.

De Mont Ventouxligans doen ook dit jaar weer mee aan de ColSensation, een beklimming van de Mont Ventoux, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen en daarmee kankerbestrijding mogelijk te maken. Op de site van De Mont Ventouxligans kunt u hier meer over lezen.

Één van de nu lopende acties is de verkoop van loten waarmee u mooie prijzen kunt winnen zoals een fiets, een weekendje Ardennen, een fotoshoot voor max. 8 personen incl. minialbum en nog veel meer. Deze loten kunt u natuurlijk nu al kopen, maar je komt het team De Mont Ventouxligans ook tegen op het Foodtruck Festival in het Vrouwenhofpark op 4,5 & 6 mei waar ze deze loten gaan verkopen. Een reden te meer om dit festival te bezoeken.

Wat kunt u nog meer doen om De Mont Ventouxligans te steunen? U kunt sponsor worden, velen zijn u al voorgegaan. U kunt geld doneren via de site van ColSensation U kunt een aankoop doen in de shop van De Mont Vetouxligans. Bijvoorbeeld een fles goede witte of rode wijn of een setje waxinelichtjes zijn daar te koop, de opbrengst komt ten goede aan het goede doel. Heeft u een goed idee voor een actie? Stuur ze een bericht via het contactformulier of de Facebookpagina (een like van deze pagina vinden ze ook fijn…) Maar ook het delen van deze blog om het werk van De Mont Ventouxligans onder de aandacht te brengen kan al helpen!

Helpt u ook mee kanker tot een chronische ziekte te reduceren?