Recepten Website

door | 12 mrt 2018

Je ontvangt zonder extra kosten alle toekomstige uitgaves!

Medio december 2019 komt het Handboek Divi 4.0, maak een webshop met Divi, uit.

BESTEL NU!

Vandaag weer een mooi lay-out pack kunnen toevoegen aan de toch al uitgebreide collectie. Het team van Elegant Themes heeft een mooie lay-out gemaakt voor een recepten website.

Met dit recepten lay-out pack kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is, namelijk de smakelijke recepten waar u zo gepassioneerd aan hebt gewerkt. De verschillende lay-outs die bij dit lay-out pack worden geleverd, zorgen er samen voor dat je een complete website kan maken. De receptenpagina stelt u in staat om uw recepten elegant en effectief te presenteren. Voor elk nieuw recept dat uitkomt, kunt u de receptopmaak opnieuw gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de content te veranderen volgens uw nieuwe recept. En met de Visual Builder binnen handbereik is dit in een mum van tijd gedaan.

Bent u dol op koken en wilt u graag uw recepten delen met de rest van de wereld? Ik maak met dit lay-out pack gratis een website voor u. Uiteraard vertaald in het Nederlands. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bekijk het hele lay-out pakket.