Recepten Website

door | 12 mrt 2018

Vandaag weer een mooi lay-out pack kunnen toevoegen aan de toch al uitgebreide collectie. Het team van Elegant Themes heeft een mooie lay-out gemaakt voor een recepten website.

Met dit recepten lay-out pack kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is, namelijk de smakelijke recepten waar u zo gepassioneerd aan hebt gewerkt. De verschillende lay-outs die bij dit lay-out pack worden geleverd, zorgen er samen voor dat je een complete website kan maken. De receptenpagina stelt u in staat om uw recepten elegant en effectief te presenteren. Voor elk nieuw recept dat uitkomt, kunt u de receptopmaak opnieuw gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is de content te veranderen volgens uw nieuwe recept. En met de Visual Builder binnen handbereik is dit in een mum van tijd gedaan.

Bent u dol op koken en wilt u graag uw recepten delen met de rest van de wereld? Ik maak met dit lay-out pack gratis een website voor u. Uiteraard vertaald in het Nederlands. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bekijk het hele lay-out pakket.